I’ll take your invitation, you take all of me now

image435
Jag och syster på svampjakt i skogen för mer än 10 år sen…

Språkbegåvningar?
God svenska, hyfsad engelska och lite knaper tyska. 🙂

Udda talanger?
Jag kan gå med extremt stora steg, vet inte om det räknas som någon talang, men det är ganska användbart.

Knasiga misstag?
Det finns många, men en gång lyckades jag omedvetet och ofrivilligt berätta saker om mitt privatliv för några mattanter som stod och tjuvlyssnade.

Barndomsminnen?
När man var på väg hem i bilen och det var ganska sent på kvällen. Ungefär en minut från hemmet började man låtsassova så att man skulle bli buren från bilen in i huset istället för att behöva gå själv. 🙂
Eller när syster, kusin och jag (7 år) skulle sätta upp musikalen Sound of Music i min farbrors arbetsrum. Vi spelade alla rollerna själva (haha…) och övade in Do-Re-Mi-sången helt maniskt. Jag kan den än idag!

Detta visste ni inte om mig?
Jag avskyr ordet partytopp! Det utstrålar "jag är ett skrynkligt, pastellfärgat paljettlinne som är inhandlat för 149 kr därför att min ägare ville ha något nytt på sig till sina jeans när hon ska ut på fredag". Och det är inte positivt!
En annan sak som jag har väldigt svårt för, är när folk pratar om hur deras magar mår. Jag vill inte veta om du är "lite orolig i magen" och jag vill inte läsa om nyttiga bakterier i magen när jag äter frukost, urk!

Listan lånade jag från Matilda.

Delta i diskussionen

16 kommentarer

 1. Känner igen mig i det med bilen 🙂
  Tänkte för övrigt upplysa dig om att länken ej fungerar (404), och det vore trevligt om du fixade det.

 2. Alfred: Fixat och klart!
  Anna: Ja, den är rolig! Gör den du med!
  Matilda: Haha, ojdå… Då är det du som förtjänar en länk! Den var rolig i alla fall! 😀

 3. Det där med magen är så klockrent. Jag känner en som alltid kände sig ”bubblig” (ååhh, fräscht) i magen så fort han åt, något han inte drog sig för att tala om för andra. En annan magrelaterad sak som är rätt irriterande är när folk kommenterar ens russin-/kål-/lök-/katrinplommon-/bönätande. ”Oj, nu kommer du bli gasig”. Ehhh…

 4. Precis så är det, och jag tycker verkligen det är fruktansvärt äckligt! Förstår inte varför alla ska gå och prata om hur de känner sig i magen liksom…!

 5. mm, partytopp borde dött ut i början på nittiotalet. likaså långärmad t-shirt. jag fattar inte grejen liksom, är det en t-shirt så är det ju!!

 6. Haha, att låtsassova i bilen är ju en riktig klassiker 😀 Likaså att maniskt sjunga Do-re-mi-sången.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *