Balhysteri råder!

image358
Just nu råder rena rama balhysterin i min klass. Klänningar, frisyrer, efterrätter, väskor, sminkningar, skor, kavaljerer och wienervals diskuteras för fulla muggar! Anledningen till hysterien är att den traditionella vårbalen för alla som går musiklinjen, kommer äga rum nu på torsdag. Själv har jag det mesta under kontroll, men för att bli riktigt optimalt förbered ber jag nu er om era råd! Hur klarar man att elegant glida runt (inte stappla fram!) i sina högklackade skor utan att ramla, bryta fötterna eller se allmänt plågad ut? Ge mig era bästa tips, tack!

Och förresten, är det någon som är en hejare på wienervals så vill jag gärna ha en liten lektion i det med. 😉

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Om skorna skaver, köp inlägg eller silikonkuddar eller nåt som du kan klistra fast 🙂

  2. Håller med ovan, finns typ på lindex ”party feet” ngt inlägg… Det är också viktigt att inte ha för stora skor, för då glider ju fötterna också (rätt uppenbart, men bara lite stora kan göra smärtsam skillnad :P)
    Sen är det bara att öva!

  3. Hade gärna hjälpt dig med valsen men nu är det ju lite sent 😉 Hoppas du hade trevligt iaf, och inte bröt fötterna eller nåt sånt!

  4. Christina: Det är en ypperligt bra uppfinning som jag gillar! 😀
    Cary: Jepp, min skor är rätt lagom stora och jag har klapprat runt här hemma. 🙂
    Linn: Ah, synd, vi får ta det någon annan gång. 🙂 Jag hade det väldigt trevligt och sitter här med hela fötter (med undantag för en del små skoskav).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *