Long time, no see. Men nu är våren här!

Det har varit en stressig vecka med fullt av saker att göra! Jag har sett sex stycken tretimmarsföreställningar av musikalen RENT (jag kan den nästan utantill nu) och jag har delat ut blommor och program och rivit biljetter och sålt fika och gjort en massa andra roliga saker. 🙂

image282
Och nu gott folk är våren här! Hurra!

Jag ska fira valborg tillsammans med några vänner och till skillnad från många i min ålder så tänker jag inte göra det genom att ligga däckad i en buske någonstans. Så det så!

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Gud så fin bloggen har blivit! Grymt fina bilder med. Tyvärr missade jag RENT, shame… men jag har hört att den var bra 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *