Singin’ in the rain

Singin' in the rain

Smhi utlovar riktigt höstväder den här veckan, mörka moln och regn varenda dag. Jag hade gärna plockat på mig outfiten ovan för att göra det hela lite mer färgglatt.

Den gråa halsduken är nog mysig att vira runt halsen när det blåser. De små fickorna blir pricken över i, köp den hos Delias.
Jag brukar alltid bli kall om händerna ganska fort, så då är det alltid bra med ett par fingervantar. De här vita kommer från Åhléns.
Gummistövlar är bra när det regnar, och de här tycker jag är riktigt fina. Grönt är skönt! Finns i fler färger och är av märket Tretorn, säljs bla hos Delias.
• 
Åh, den här röda kappan ifrån Topshop är ju bara superfin! Ser varm och mysig ut.
Den här bruna väskan ser ut att vara precis lagom stor. Rymmer lagom många skolböcker (man vill ju inte släpa på fööör många, så kul är det ju inte att plugga :P) och även den kommer ifrån Delias.
När regndropparna börjar falla är det bara att plocka upp paraplyet. Jag gillar små varianter som får plats i väskan. Det här kan man köpa på H&M.

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Haha. såg att jag liksom dig klistrat in lite smhi-bilder MEN här uppåt ska det bli snö! Meh, jag som fryser som en tok redan nu…Ska i alla fall iväg till Tallinn till helgen (lite varmare där, tack och lov). Ha det! Puss och Kram

  2. Cary: Eller hur! Love the pockets… :)Lina: Haha… Hua, snö vill jag inte ha på länge! Skönt att åka iväg till Tallinn iaf. Du reser och far! 🙂 Puss o kram

  3. Kappan var sötast… fast inte riktigt min stil, tror jag kanske. Måste köpa vantar också, jag får alltid så torra händer när det är kallt. Vilket det är. Ordentligt. Brr.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *