Carys utmaning!

Min söta vän Cary utmanade mig på att visa tre av mina favoritsaker i mitt rum. Så här kommer mina bidrag:

45265-127
Min kära cello. Spelar på den varje dag, och i och för sig står den inte alltid hemma i mitt rum, utan den brukar följa med till skolan nästan jämt… 🙂

45265-126
Mitt tidningsställ (som var jättesvårt att fånga på bild!). Här samlar jag massor tidningar, främst såna med inriktning på mode eller inredning, och det är prefekt att bläddra i några av dem när inspirationen är dålig.

45265-125

Mitt skrivbord. Här sitter jag och gör läxor, syr, bloggar, skriver listor, läser… ja massor! Bordet hade min pappa när han var 12. Sedan fick jag det när jag fyllde 7, och då var det gult och ljusblått. Jag målade sedan om det i grått och blått… och nu är det som ni ser vitt och träfärgat. 🙂

Delta i diskussionen

5 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *