Varmt, varmare, varmast!

Efter att ha vantat en lång stund på att få tag på en dator, ar jag antligen har. Det kryllar namligen av små barn som ska surfa på Backstreet Boys hemsida (jag trodde inte den existerade ens, men tji fick jag) och skriva gastboksinlagg till dem. Hur viktigt ar det pa en skala egentligen? Att jag ska blogga ar ju i alla fall av hogre prioritet, inte sant?!

Så, nå val, nu nar jag antligen ar har ska jag val beratta nagot fint. Jag kan ju alltid tala om att det ar sa otroligt och ofantligt varmt! Varldens varmebolja! Vi trodde inte att vi skulle hamna pa solsemester i Holland, men så blev det. Min syster och jag har utvecklat en egen liten varmeskala. Såhar ser den ut:

Light sauna: 25-30 grader
Medium sauna: 30-35 grader
Hot sauna: 35-40 grader
Sauna on fire: 40–> grader

Idag har vi nog fatt njuta av alla stegen på skalan. Den svalaste stunden idag upplevde vi på IKEA i Eindhoven. Vi var dar for att ata lunch (de kunde inte riktigt forstå att vi ville ha potatis till maten, i detta land lever man typ på pommes frites, sa nar vi fem hade fått potatis var den helt slut). Underbara IKEA hade och en liten Swedish shop dar vi kopte en svensk, hederlig prinsesstarta till mamma (som fyller ar idag, hipp hurra!). Tartan tog vi med oss till en "strand" (det finns typ en sjo i Holland eller nat sant, det ar i alla fall ont om badvatten) dar vi och en massa hundar spenderade eftermiddagen. Framat kvallen lamnade vi stranden och det latt ofrascha vattnet, for att aka tillbaka till hotellet och dess pool.

Nu har vi atit fodelsedagsmiddag pa hotellets restaurang. I morgon ska vi aka till Amsterdam, vad vi ska hitta pa dar ar inte riktigt bestamt, men vi far val se vad som hander. 🙂 Besoket pa nojesfaltet (Efteling) igar var varmt men mycket kul! Nio timmar spenderades dar och vi gick nog ratt mycket under den tiden. Den basta karusellen var nog faktiskt Pirania (typ som Kallerado pa Liseberg), det var ratt skont att fa lite vatten pa sig i varmen. 🙂

Nu ska jag se om jag kan fa med familjen pa lite bowling (eller nagot som ar nastan som bowling tror jag), annars blir det kanske en film pa hotellrummet.
Ha det bra!

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Aw. Roligt. 🙂 Det är ju typ värsta värmeböljan i hela Europa typ. Åkte nästan till Eindhoven en gång – min brorsa bodde där ett halvår och vi skulle åkt och hälsat på men det blev inte så.

  2. Jaa! Har hort att dte ska vara varmt pa flera andra stallen i Europa. Thank God for luftkonditionering! 😀 Aha, coolt. 🙂 Du far val aka hit nagon annan gang i alla fall… 🙂

  3. Åååh du kommer få det toppen i Amsterdam, älskar den stan!! (men det kan bero på att jag har en holländsk pappa och tillbrinagt i stort sett alla somrar och julledidgheter där) *s*

  4. gosh, amerikaner och AC… man fryser inne och svettas ute… men vad gör man..30 grader + every dag!! mising you like crazy….blev lite halv deprimerad när jag var vid vårt gamla hus though… love ya dude

  5. Åh, Backstreet Boys! Ja trodde de var döda för flera år sen. Jag har shoppingångest! Två stycken barnbidrag på 1100 som är så gott som oanvända, och 500 i barnvaktspengar. Det finns inget att köpa här på landet! Jag måste handla!! Aaaah!

  6. Mandy: Du får träffa massor kompisar, ha picknick, bada och hitta på såna saker istället… :)Andie: Haha… ja, eller hur! Åh, haha… du får väl ge dig ut på en rejäl shoppingrunda. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *