Stockholm i mitt hjärta

45265-51

På fredag åker jag och min galna klass upp till Stockholm över dagen. Först är det besök i riksdagen, sen något museéum och lunch. Och efter det kommer det bästa, shopping tills bussen går hem. Tyvärr är det bara tre timmar, så det finns ingen tid till slötittande i tråkiga affärer. Därför efterlyser jag nu era bästa shoppingtips i Stockholm! Var ligger till exempel den bästa H&M-affären (den med störst utbud)? Eller, är det någon affär jag absolut inte bör missa? Var äter man den godaste och snabbaste lunchen? Och hur hinner man få ut det bästa på så kort tid som möjligt? Alla tips mottages tacksamt och skriv gärna vart affären ligger på ett ungefär, så jag inte spiller min dyrbara tid på att virra runt i någon skräpig souvernir-affär i gamla stan. Här ska det shoppas för fulla muggar!

Delta i diskussionen

14 kommentarer

  1. Största H&M ligger på Hamngatan, men jag gillar det på Götgatan mest, men om ni ska vara runt T-centralen, Hötorget o där så ligger ju Hamngatan bättre till!

  2. Jag skulle rekommendera en god panini på valfritt fik i centrala stockholm, gärna någon med soffgrupper och frappocino, en snabb go lunch! ha så kul i sthlm!

  3. Haha… ja, tänker bara på när vi skulle dansa på gympan. Eller på vårat klassråd… Eller på den gången vi lurade Eva så vi kunde gå hem… 🙂

  4. Om ni håller till i City är som Emma säger Hamngatan är det den bästa H&M-affären. Topshop i Gallerian eller på Debenhams! Zara på Drottninggatan, i Sturegallerian eller på Hamngatan.

  5. Jag föredrar faktiskt H&M som ligger allra längst inne i Gallerian… det är färre som hittar dit. :)Varning för Zara på Drottninggatan – där fastnar man lätt tre gånger så lång tid som man hade tänkt sig.:PGillar alla Gina Tricot som finns lite överallt, bland annat en på Sergelgatan och en på Sveavägen precis vid Sergels Torgs-fontänen. :)Weekday på Olofsgatan 1 är också värt att kika förbi, har t ex Cheap Monday-jeans & en rad andra märken. Kan dock vara knökfullt om man råkar komma vid fel tidpunkt…Matmässigt… Kungshallarna (Hötorget) funkar alltid. Alla kan gå och köpa vad man vill och så sitter man tillsammans. 😛 Tid över bör gå till fika… mysigaste fiken ligger dock inte i centrum, jag skulle rekommendera Café Fix på St Eriksgatan (Kungsholmen) och Frapino vid Högalidsgatan (osäker på exakt vilken gata det ligger vid). Men är man i city så har de faktiskt übergoda muffins i gallerian. Dock noll i mysfaktor då det inte finns några sittplatser. 😛

  6. Jag föredrar faktiskt H&M som ligger allra längst inne i Gallerian… det är färre som hittar dit. :)Varning för Zara på Drottninggatan – där fastnar man lätt tre gånger så lång tid som man hade tänkt sig.:PGillar alla Gina Tricot som finns lite överallt, bland annat en på Sergelgatan och en på Sveavägen precis vid Sergels Torgs-fontänen. :)Weekday på Olofsgatan 1 är också värt att kika förbi, har t ex Cheap Monday-jeans & en rad andra märken. Kan dock vara knökfullt om man råkar komma vid fel tidpunkt…Matmässigt… Kungshallarna (Hötorget) funkar alltid. Alla kan gå och köpa vad man vill och så sitter man tillsammans. 😛 Tid över bör gå till fika… mysigaste fiken ligger dock inte i centrum, jag skulle rekommendera Café Fix på St Eriksgatan (Kungsholmen) och Frapino vid Högalidsgatan (osäker på exakt vilken gata det ligger vid). Men är man i city så har de faktiskt übergoda muffins i gallerian. Dock noll i mysfaktor då det inte finns några sittplatser. 😛

  7. jag har sett mailet. underbart. ni kan verkligen konsten att förgylla andras liv. här är min listaklänningskorväskajeans (kanske)tuika eller tunn vit blus liksom8-års presentallt jag kommer på just nu. hittar säkert mer saker. aja.. upptäckte att jag har mer pengar på kontot än jag trodde. Wiiiee!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *