Allt mitt är ditt… nästan!

Efter att ha spenderat fredagsnatten och resten av lördagen hemma hos Karin kom jag hem, aningens trött, vid nio-tiden på kvällen. Då möttes jag av detta finfina meddelande på min whiteboardtavla i mitt rum:

Hej Julia!
Jag har lånat halva din garderob (inte längre så ovanligt) och jag hoppas att du inte äter upp mig för det. I alla fall så vill jag tacka för lånet eller säga förlåt för den tillfälliga stölden, välj vad du vill. By the way, tjänster ger gentjänster. Kom ihåg det och låna vad du vill av mig.
Puss o kram från söstra di.
Ps. Dessa saker har jag lånat av dig:
1 st svart linne
1 par svarta (hemgjorda, ej de köpta) leggings
1 st rött armband
1 mörkblå H&M-kofta
(+ två st whiteboardpennor för att kunna plita ner denna lilla bekännelse) Ds.

Tja, vad ska man säga…? Jag gillar raden: "Kom ihåg det och låna vad du vill av mig." Fast jag har mer kläder i min garderob än min syster, så det finns inte lika mycket att välja på. Men det ger mig i alla fall en bra anledning till att ta en titt i hennes garderob i morgon bitti. 🙂

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Hahahaha… relation. Det handlar om att försöka sno i smyg och komma undan så lindrigt som möjligt… 🙂 Nej, men alltså det är inte alltid det är så kul att låna ut kläder, ibland vill man ju ha dom själv…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *