Fortfarande vid liv…

Jag har överlevt sökningen till musikgymnasiet. Och det gick ganska bra, okej i alla fall. Det var en hel del väntan och dessutom blev det förskjutninga i schemat, så inte förrens 14.10 var det min tur. Och då hade jag varit där sen klockan åtta. Men jag fick göra de andra två proven innan…

Har också hunnit med ett aerobics-pass på friskis idag. Det är kul, även om jag inte har världens bästa koordination. Men det blir ju lättare ju fler pass man går på…

Nu ska jag ta lite välbehövlig sömn. I morgon ska hela familjen åka upp till Stockholm. Vad vi ska hitta på är inte bestämt än, men det går nog att roa sig där… 🙂

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Mjo, hittade en fin tröja på Zara, men jag kunde inte bestämma mig så det blev inget. Sen ångrade jag förstås… Typiskt mig… 🙂 Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *