Kalas

Idag har det varit stort ståhej. Delar av hela tjocka släkten samlades för att fira min äldsta kusin som fyllt 30. Vi var sammanlagt femton personer som tågade in på en grekisk restaurang, jag tror vi märktes om man säger så… 🙂 God mat var det i alla fall (jag åt souvlaki) och trevligt sällskap också. Sedan fortsatte kalaset hos mina kusiners föräldrar där det bjöds på tårta och kakor. Mina kusinbarn (6 och 3 år) var i sitt esse och sprang omkring och busade och hade sig, förstår inte varifrån all energi kommer…?! 🙂 Sen bar det iväg hemåt och vi städade en del. Inte särskilt roligt, men det behövs ju göras… Kollade på melodifestivalen, alla bidrag var verkligen värdelösa! Åt lite choklad och tonfisksallad (inte tillsammans) också. Det har varit en kul dag i alla fall med trevligt sällskap.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *