Dove Summer Glow

Jag hade läst lite på andras bloggar om Dove Summer Glow, så jag var sugen att testa själv… 🙂

45265-26

Beskrivning (enligt flaskan):
Fuktighetscréme med lätt "brun-utan-sol" effekt. Dove Summer Glow body lotion med Doves aktiva fuktighetsgivare och en lätt "brun-utan-sol" effekt ger din hud en vacker sommarnyans året runt.

Pris: ca 50 kr (jag köpte min på H&M där de hade extrapris på den, då kostade den 39:50). Mycket bra pris för en produkt som denna. Jämfört med andra brun-utan-sol produkter så är den bra för att vara så billig. Betyg: 4/5

Lukt: När jag läste andras åsikter om Dove Summer Glow verkade det som om de inte var så nöjda med lukten. Vissa påstod att den luktade äckligt, andra sådär. Så jag hade inte höga förhoppningar när jag luktade på den första gången, men jag blev faktiskt positivt överraskad. Det är ingen wow-lukt, men den luktar inte äckligt. Och eftersom brun-utan-sol produkter inte brukar lukta något vidare är detta en helt godkänd lukt.
Betyg: 3/5

Flaska: Den är inget särskilt, lite småtråkig i ljus pastellig färg. Lite trög att ta ur, jag får skaka lite ibland även då jag inte använt mycket. Den rymmer 250 ml så den är ganska stor. Men som sagt är den inget särskilt, det blir lätt att förväxla den bland alla andra flaskor och den drar inte uppmärksamheten till sig i affären.
Betyg: 2/5

Effekt: Den stora frågan: hur bra funkar den egentligen? Först och främst, man blir inte chokladbollsbrun på direkten som man blir av många brun-utan-sol produkter. Jag tycker det är bra eftersom det är lätt att påverka nyansen av "solbrännan". För varje smörjning du gör blir du brunare. Första smörjningen syndes knappt på mig, men efter några gånger började färgen komma fram. Resultatet blir då mer "naturligt" tycker jag. Färgtonen man får är lätt solbrun, inte orange som det kan bli av andra produkter. Det är enkelt att smörja in sig, den funkar som en vanlig body lotion. Tyvärr kan färgen bli lite ojämn om man inte är noga och det tar en stund innan krämen går in i huden.
Betyg: 4/5

Slutresultat: Mycket prisvärd och bra produkt för de som inte vill få den typiska brun-utan-sol looken. Enkel att använda och ger helt okej färg. Vet inte om det finns flera liknande produkter ute på marknaden just nu så denna är värd att testa om du vill skaffa dig en lätt fusk-bränna.

Dove Summer Glow får 4 prickar av 5 möjliga.
• • • •

Delta i diskussionen

7 kommentarer

  1. Okej, jag kör på den blekare nyansen nu, men sen när färgen kommit igång borde man kanske uppgradera sig… 🙂 Bra att det funkar bra för dig med!

  2. Jag sökte på Google och hittade den här sidan 😛 Hehe, bra bra. Undrar bara om det spelar någon roll om man har brun utan sol och SOLAR. Blir man svårare brun av att man har den här krämen på sig ?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *