Chill dag… :)

Först när jag kom till skolan vid åtta-tiden sisådär möttes jag av några klasskamrater som glatt utbrast "Julia, vi har sovmorgon idag. Till halv tio!". Iiiihhhh! Men det visade sig rätt fort att jag inte var den enda som hade "glömt" det. För en stund senare var vi ca 15 personer i klassrummet, och ingen visste att vi skulle haft sovmorgon, för våra lärare hade tydligen glömt säga till oss… Hurra! Så där satt vi i alla fall och spenderade tiden med att prata om ditten och datten. Till slut hade i alla fall klockan masat sig fram till halv tio och då hade vi musik. Övade Phantom of the Opera, jag gillar verkligen låtarna vi sjunger ur den. 🙂

Sen hade vi engelska, fast först tiggde vi till oss 15 minuters rast. Jag vet inte vad det är med våra lärare men de har blivit så slappa… Sluta tidigare, rast hit och dit och så… 🙂 Fast jag tycker det är rätt skönt. Lunchen var inte särskilt god (surprise?!) och sen hade vi matte. Fick något papper, orkade inte läsa så noga och sen skulle vi räkna lite. När klockan var typ 13.45 orkade ingen sitta och jobba så vi pratade lite och sprang ut och in i korridoren. 13.50 hade alla gått hem (egentligen skulle vi slutat vid två).

Tog bussen in till stan och sen gick jag, L, K, A och K till Gottegrisen för att inhandla prasselfritt godis inför morgondagens nationella prov i svenska. Enligt reglerna får man nämligen medtaga prasselfritt godis, så det var vi ju tvungna att inhandla. 🙂 Sen spenderade K och jag en tid på stan. Kollade på lite presenter till kompisar som fyller/har fyllt år. Hämtade också ut biljetter till medelpasset klockan 16 på Friskis. Sen var klockan helt plötsligt jättemycket (15.40) och K var tvungen att springa till sin sånglektion och jag fick skynda till Friskis. Mötte upp mamma och sen tränade vi. Gick bra och efter passet åkte vi hem i snöyran.

Har faktiskt inga läxor att göra, svårt att förbereda sig inför nationellt prov, så jag tar det lugnt. Det har varit en chill dag idag… 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *