Veronica Mars

Veronica Mars är en av mina nya favoritserier. Första avsnittet såg jag lite av en slump, men jag gillade det verkligen så jag har sett det andra också. Detta handlar serien om:

45265-13

I den välbärgade lilla kuststaden Neptune i Kalifornien bestämmer de rika och mäktiga. Besvärande nog för dem finns Veronica Mars, en 17-årig smart och orädd blivande privatdetektiv som är fast besluten att lösa stadens svåraste gåtor. En gång i tiden var Veronica en av skolans populäraste tjejer. Men hennes värld rasade när hennes bästa kompis Lilly mördades och när hennes pappa Keith blev av med jobbet som polis efter att ha pekat ut Lillys stenrika pappa som huvudmisstänkt. På dagarna kämpar Veronica i skolan som vilken annan tonårstjej som helst. Men på kvällarna hjälper hon sin pappa med hans nystartade detektivbyrå. De saker hon luskar ut kan få hela Neptune att rämna.

45265-9

Rollen som Veronica spelar Kristen Bell. Inte nog med att Veronica är smart, hon är snygg också plus att hon brukar ha rätt snygga kläder och frisyrer. Och så kör hon en snygg, svart cab… Man kan inte något annat än gilla serien… 🙂 I det andra avsnittet var Paris Hilton med och spelade. Blev något förvånad först, jag visste inte att Veronica Mars var en så stor serie, eller vad man ska säga. Men tydligen är den väldigt populär i USA och det finns två säsonger tror jag. Hoppas att de kommer visa båda här i Sverige. Än så länge är vi bara på avsnitt 3 av 22 på första säsongen. Så det är inga problem att hoppa in nu.

45265-10  45265-11

Veronica Mars sänds varje torsdag klockan 20.00 på svt2.

45265-15

Bilder och information kommer ifrån: svt.se, upn.com

Delta i diskussionen

6 kommentarer

  1. Åh vilken cool moppe Paris har! Och jag som snart ska köra upp, blir helt omotiverad att ta körkort nu när jag ser att man kan åka runt på en sån där cool blankrosa sak UTAN körkort alls.

  2. Ja, jag skulle inte ha något emot den moppen… :)Men helst av allt skulle jag vilja ha en riktig bil, gärna cab. Fast jag får ju inte ta körkort förrens om drygt två år. Hade jag bott i USA hade jag kunnat ta körkort om några månader… 🙂

  3. Nej, det tror jag inte, tyvärr… Hon var med som gästskådis i andra avsnittet. Vet inte om hon dyker upp något mer, men det skulle vara kul… 🙂

  4. Blev tipsad om detta inlägget, för jag har funderat på att börja titta på Veronica Mars. Det ska jag definitivt göra nu 🙂 Verkar riktigt bra

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *