Trött…

Idag har jag varit helt… hm, jag upp och ner kan man säga. Jag tror att beror på tröttheten. Har växlat mellan att skratta åt det mesta, fnissa och allmänt flummig, till att vara jätteallvarlig. Men mest har det varit roligt.

Det har varit en väldigt slapp dag i skolan, inte mycket jobb. Först gympa och då skulle vi ha spänstövningar, typ hoppa, hoppa, hoppa. Alla var jättetrötta, och det var inte bara jag som fuskade med räkningen… 🙂 Sen hade vi matte, jobbade faktiskt en del. Efter det var det typ klassråd, jag, A, J och L satt och kollade upp olika Spahotell på datorn under tiden. Senare var det lunch och sen såg vi på bilder och hörde när min lärare E berättade om första världskriget. Sista vanliga lektionen var b-språk (tyska), det är nästan alltid jättesegt. Men de första 50 minuterna gick relativt fort. Gjorde inte så mycket jobb visserligen, ett läxförhör och sen skrev jag typ 2 meningar.

Och när alla andra gick hem stannade jag och K kvar för att vara med på matte A-kursen som vi läser. Både K och jag var supertrötta och aningens flamsiga. Försökte hålla oss under genomgången i alla fall. Det var lite kul, för läraren trodde att jag och K var syskon. Han tyckte att vi var lika. 🙂 Ingen har sagt så förut, så vi blev ganska förvånade. Men när jag tänker efter så är vi ju ungefär lika långa och typ samma kroppsbyggnad. Och blonda båda två… När matten slutat så var vi extremt flamsiga och skrattade åt nästan allt. Det var kul, synd att man inte kan återge precis som det var, men ett litet citat har jag:

Jag: När gick du och lade dig igår?
K: Ingen aning.
Jag: Men när kom du hem då?
K: Ähh, jag vet inte.
Jag: Men var ni kvar länge efter att jag hade gått?
K: Va?! När gick du…?

Bra koll den lilla flickan har… 🙂 Dessutom låter det som om hon hade varit ute hela natten eller något, när det i själva verket handlade om skidresan.

Nu ska jag hämta något att äta. Och 17.50 är det That 70′ show. Yeah!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *