Info

Min blogg är registrerad hos www.blogg.se och du kan enkelt följa bloggen med hjälp av bloglovin eller via RSS.

För att hålla koll på alla som hittar hit använder jag mig av statistikräknare från Statcounter.com och Google Analytics.

All grafik och design som finns på sidan har jag gjort själv. Bilder och kollage är också fotade eller gjorda av mig om inget annat anges. Om du vill låna något får du gärna fråga först. Mina bilder redigerar och skapar jag främst med hjälp av Photoshop.

Jag fotar med en Nikon D60 och vanligtvis använder jag mitt 35 mm-objektiv som heter Nikon AF-S DX 35 1.8G. Jag har också ett zoomobjektiv som följde med kameran när jag fick den, det heter Nikon AF-S DX 18-55 3,5-5,6G VR. Sedan har jag också ett 50 mm-objektiv som jag sällan använder efter att jag köpte mitt 35 mm. Men det heter Nikon AF 50 1,8D i alla fall.
 
Har du fler frågor rörande bloggen får du gärna maila mig eller lämna en kommentar.

Delta i diskussionen

8 kommentarer

  1. Svar: Det är lite utav en hemlighet, men det är inte särskilt svårt. Det är bara att lägga in bilderna under headern i koderna och sedan länka dem!

  2. Precis som vissa andra här, så är jag lite nyfiken på din hemlighet med de olika "kategorierna" längst upp, såsom dagens låt osv . Går man in på Design – kodmallar- och sen ? snälla , tacksam för svar.

    ps. grym blogg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *