Mycket prat och en del kul

Ja, särskilt mycket av det som skulle göras idag, blev tyvärr inte gjort. Jag jobbade en del på prao-arbetet visserligen, men det är inte färdigt. Men städat mitt rum har jag gjort, det är så skönt att få slänga ut julen. Även fast man går och längtar och pyntar länge, är det ändå skönt nu när det är över. Härligt med lite mer plats sen jag slängde ut min gran jag haft på mitt rum. Den var cirka en meter hög och ja, en meter bred. I slutet barrade den något fruktansvärt, så det är skönt att den är uppeldad.

I morgon ska jag försöka att slutföra det som inte gjordes idag. Jag måste verkligen rycka upp mig. Funderar på att lägga ut länkar till alla bloggar jag läser. Det är några stycken, många modebloggar, och en del "vanliga" också. Ska nog fixa det snart.

Idag har jag ätit banan och försökt att dricka vatten. Jag har nämligen läst att det ska motverka kramp. Inte för att jag tror att man märker någon skillnad på bara en dag (och bara en banan) men jag får väl se. Ska nog i alla fall gå till skolsyster på måndag, försökte i fredags men självklart var hon upptagen hela tiden. Det är väl bäst att hon kollar på den, för säkerhetsskull. Jag vill ju inte behöva amputera benet direkt. Jag tror nog att det kan ha en del med vätskeintaget att göra, för jag kan verkligen vara dålig på att få i mig dricka. Men idag har jag faktiskt druckit 2+2+2+2 deciliter. Ehm… det var kanske inte så bra. Hade för mig att jag druckit mera idag, men jag har bara druckit 8 deciliter. Sen får man ju i sig vatten från maten, men man ska ju ändå dricka 1-2 liter. Måste kompensationsdricka några glas innan jag går och lägger mig.

Just det! En rolig sak har hänt! Jag har blivit bjuden på bröllop! Hurra! Men jag ska inte avslöja allt för mycket, för man vet ju faktiskt aldrig hur officiellt detta är. Så, nu ska jag inte prata mer om det. Eller, jag måste bara säga att det är ju jättekul! Jag har inte varit på bröllop på länge. Ett tag när jag var typ sex-sju-åtta var det ganska många bröllop samtidigt (fast då fick jag bara vara med på vigseln). Det senaste bröllopet jag var på var när min kusin gifte sig och då var jag brudnäbb. Det är åtta år sen snart! Åhh, vad kul det ska bli!

Ska länka denna blogg från min hemsida nu och så ska jag dricka mer vatten också. Plus att jag ska lägga till mina favoritbloggar som länkar.

Ciao!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *