Ajajaj

Ajajaj… har börjat få ont i mitt öra nu. Hade lock för örat igår, och idag värker det och jag har fortfarande lock för det. Usch, jag vill inte få öroninflamation nu, det känns som om jag varit tillräckligt sjuk. Först förkylningen med feber vid jul, sedan i början av den här veckan har jag haft en ny lättare förkylning (utan feber, men hostat en massa). Plus den konstiga krampen och värken i min vad. Det känns som om jag är 80 och berättar om alla mina krämpor och besvär… 🙂

Och det har inte gått särskilt bra med mitt arbetande heller. Jag har faktiskt inte gjort något skolarbete alls idag! Jag behöver deadlines för att det ska bli fart på mig. Gör ofta saker i sista stund, det är en dålig vana. Men jag kan ju alltid göra en egen deadline:

17.15-18.15 Göra klart praoarbetet
18.15-19.00 Spela cello (obs! teknikövningar…!)
19.15-19.50 Räkna färdigt matten (1023, 1024, 1025, 1026, 1028, 1030)

Sen ska jag äta någon gång också, men det blir ett senare problem. Nu ska jag köra igång med praon!

UPDATE! Nu har jag gjort färdigt praon, matten och hunnit spela en del. Och klockan är bara 19.30. Se så bra det går när man har en deadline. Nu ska jag fixa lite på sömmen på min blus…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *