Monday motivation 15

no regrets
 
Hej hopp! Sent omsider kommer veckans Monday Motivation. Jag gillar egentligen inte att posta bilder som jag inte är helt och hållet nöjd med, men här körde jag fast, tiden sprang iväg och till slut kände jag bara ”äsch, nu lägger jag upp den ändå”. Och lite den andan får genomsyra veckans pepp också. För visst ska man tänka efter innan och lära sig av sina misstag – men att hålla på och ångra grejer, älta saker och fastna i gammalt, det är bara onödigt. Lite mera action och lite mindre analyserande helt enkelt. Det är då man får saker gjorda och det är också då man lär sig en massa grejer på vägen. Eller hur? Bra, då kör vi!

Delta i diskussionen

3 kommentarer

  1. Hur kunde jag glömma att kika in här igår för veckans motivation!? 😉 SÅ sant äre ju! måste sluta ta alla beslut i livet så jävla allvarligt känner jag.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *